top of page

Nye udgaver fra Krug lander denne sommer

  • Forfatters billede: Publiceret:
    Publiceret:
  • 25. apr. 2024
  • 1 min læsning

Næste udgave af Krug Grande Cuvée og Rosé lander i butikkerne denne sommer, og i år er temaet blomster.

Krug

Siden 2014 har Krug under titlen "Krug x single ingredient" matchet hver ny udgave af Grande Cuvée med en ny ingrediens. Sidste år gjorde man et stort nummer ud af citronen, og der blev endda udgivet en kogebog, hvor kokke fra hele verden gav deres bud på en matchende ret med citron. Til Krug Grande Cuvée 172ème og Krug Rosé 28ème har man valgt blomster som ingrediens, og der vil ligesom sidste år blive lavet en kogebog.

Krug Grande Cuvée 172ème og Krug Rosé 28ème har begge 2016 som baseår, og vil lande i butikkerne i løbet af sommeren. Herunder beskriver Julie Cavil, Chef de cave hos Krug, sine indtryk af de kommende champagner.


Krug Grande Cuvée 172ème (Base 2016)

A light golden colour and fine, vivacious bubbles, holding a promise of pleasure. Aromas of flowers in bloom, ripe, dried and citrus fruits, as well as marzipan and gingerbread. Grilled notes and flavours of almond paste, quince, lemon, limoncello and dried fruit.


Krug Rosé 28ème (Base 2016)

At first sight, its subtle pale pink colour holds a promise of elegance. On the nose, aromas of rose hips, cured ham, mulberries, redcurrant, peony, pepper and pink grapefruit. On the palate, delicate flavours of honey, citrus and dried fruit with a long finish, enhanced by fine bubbles to complete the experience.


Publiceret: 25-04-2024

 
 
la cuvee magazine logo gold.png

La Cuvée Magazine
 

Danmarks største magasin om champagne

© 2019-2025 Lacuvee.dk

  • Facebook Gold
  • Instagram Gold
  • Linkedin Gold
bottom of page